Offerte

FAQ's

Neen, onze diensten beperken zich momenteel tot het fotograferen en aanleveren van beelden.

Studio Still biedt verschillende prijsmodellen aan op basis van prijs per stuk en uiteraard hanteren we volumekortingen. Hoe meer foto’s, hoe lager de prijs.

Ja, na betaling van de foto’s ben je volledig eigenaar van alle beeldmateriaal.

Wij leveren je foto’s in het gewenste formaat aan via Dropbox. Je kan ze dan meteen downloaden op je computer.

Als je bij ons aanklopt om je modelvideo of modelfotografie te laten gebeuren door middel van onze videoboots, dan krijg je steeds een kort initiatie. We tonen je hoe je foto’s en video’s maakt, hoe en wanneer het model moet bewegen of stilstaan en hoe je de settings gemakkelijk naar eigen smaak aanpast. Daarna is het aan jou.

Ben jij wel een creatief brein, maar heb je het besturen van de videobooth niet in de vingers? Dan kan je (optioneel) een van onze experten jou laten bijstaan voor de duur van de shoot. Zo kan jij je bezighouden met het creatieve aspect en nemen wij de opnames en technische aanpassingen over.

Studio Still beschikt over een grote parking. Daar kun je zonder zorgen een auto, bestelwagen of zelfs vrachtwagen parkeren, mocht dat nodig zijn voor het filmen van jouw modelvideo.

Veel. Heel veel. Dat is het gemak aan onze videobooth. Je kunt voor een relatief lage kost, veel modelvideo’s én modelfoto’s tegelijkertijd maken. Reken dat je per dag zeker 50 video’s kunt maken, afhankelijk van het aantal omkledingen, rekwisieten, modellen … Een goede voorbereiding is echter wel het halve werk. Hoe beter je bent voorbereid, hoe sneller je kan shotten en hoe meer video’s je op een dag kunt maken.