Offerte

Packshotfotografie

Jouw producten zijn geweldig. Wij weten dat. Maar hoe overtuig je mensen die jouw product voor het eerst online of in een catalogus tegenkomen? Je producten ook op foto laten stralen, dat is de kunst. En gelukkig zijn wij een krak op dat vlak.

Wij helpen je op weg met je al je packshots.

Packshots die scoren.

Ben je op zoek naar packshots die jouw product alle eer aandoen? Studio Still brengt het voor mekaar. Door onze jarenlange ervaring en samenwerking met verschillende modemerken, winkels en producenten, weten wij van aanpakken.

Klaar voor een professionele uitstraling?

Ghost mannequin

Ghost mannequin fotografie is een veelgebruikte vorm van packshotfotografie. Door de kledij op een mannequin te fotograferen en die daarna in postproductie weg te werken, krijg je een realistische weergave van jouw product.

Hoe gaan we te werk?

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe we jouw producten perfect tot hun recht laten komen.

Shoot

Alles begint met professionele aparatuur. Dat hebben wij zeker in huis! We shooten jouw producten in een handomdraai, zoals jij het wil.

Oplevering

100% webshop ready! Standaard leveren we de foto’s met een witte achtergrond in de resolutie en het formaat dat jij nodig hebt. Zo zijn ze kant-en-klaar om meteen op je webshop te schitteren. Laat je ze liever detoureren? Ook dat doen we voor jou met alle plezier.

CREATIEF PROCES

Eindeloos veel creatieve mogelijkheden.

PLEZANT WERKEN

Niets leuker dan een video & fotografie volledig naar je hand te zetten.

OP MAAT

We zorgen dat de studio volledig op maat is afgesteld.

De studio

Onze in-house fotostudio is de perfecte locatie voor al jouw packshots. Met deze ruime studio kunnen we zowel grote als kleine producten moeiteloos vastleggen. Bovendien beschikken we over een aparte make-upruimte en bieden we de mogelijkheid voor catering.