Offerte

Modelvideo

Steeds meer modemerken zetten sterk in op hun online aanwezigheid, waardoor het belang van kwalitatieve modelvideo’s alsmaar groter wordt. Met onze videobooth creëer je moeiteloos de meest overtuigende modelvideo’s, terwijl je met slechts één druk op de knop ook meteen je lookbookfoto’s vastlegt. Klaar? Actie!

Lookbookfotografie en modelvideo in één take

Video en lookbookfotografie combineren in één take? Dat staat gelijk aan efficiënt werken en een consistente look & feel, aangezien je dezelfde stijl en kleuren doortrekt in zowel je foto’s als je video’s. Daardoor bekom je steeds een perfect resultaat. Handig, toch?

Videostijlen

Hoe kun je jouw product het beste presenteren? Wel, onderstaande videostijlen vormen steeds de basis. Met deze formats ga je snel en moeiteloos aan de slag. Maar als je graag een stapje verder wilt gaan, kun je ook je eigen stijl creëren, opslaan en je video’s volledig personaliseren.

Catwalk video

Look-video, ook wel catwalk-video genoemd, wordt veelal gebruikt op productpagina’s van webshops. Het model komt het beeld inlopen en is vervolgens volledig in beeld.

Focus video

Deze videostijl is uitermate geschikt als je de nadruk wilt leggen op een specifiek kledingstuk. Je kunt inzoomen op een bepaald detail en zo de juiste focus leggen.

Slow motion

Wil je langer de aandacht op je artikel behouden dan is deze stijl een goede optie. Bij deze videostijl worden enkel slowmotion beelden gebruikt en fade-in’s tussen de shots door.

Hoe gaan we te werk?

Simpel. Wanneer je onze studio huurt, kun je na een korte initiatie zelf aan de slag. Op die manier zet je je modelvideo volledig naar jouw hand. Ben je geen geboren videotechneut? Dan kan je een van onze experten inhuren om je te begeleiden in het filmproces.

Volledig in jouw stijl

Stijl je model, voeg rekwisieten toe, verander de achtergrondkleur, de mogelijkheden zijn eindeloos. Kies een van de voorgeprogrammeerde videostijlen die het beste aansluit bij de look and feel van jouw merk.

Tijd om te shooten

Met één druk op de knop begint jouw video te lopen. Neem tijdens dit proces ook gemakkelijk jouw lookbookfoto’s. Zo beschik je op het einde van de dag over zowel modelvideo’s als lookbookfoto’s.

Belicht de essentie

Personaliseer en bewaar je videoperspectief en de belichting voor je video of foto’s. Op die manier komen al jouw modelvideo’s en lookbookfoto’s mooi tot hun recht en hebben ze allemaal dezelfde belichting.

Oplevering

Exporteer jouw beelden in verschillende filetypes. Zo kun je ze meteen gebruiken op social media, zet je ze met één klik op je webshop of download je ze gemakkelijk naar jouw computer. Handig, toch?

CREATIEF PROCES

Eindeloos veel creatieve mogelijkheden.

PLEZANT WERKEN

Niets leuker dan een video & fotografie volledig naar je hand te zetten.

OP MAAT

We zorgen dat de studio volledig op maat is afgesteld.

De studio

Onze in-house fotostudio is de perfecte locatie voor al jouw packshots. Met deze ruime studio kunnen we zowel grote als kleine producten moeiteloos vastleggen. Bovendien beschikken we over een aparte make-upruimte en bieden we de mogelijkheid voor catering.