Offerte

Modelfotografie

Modelfotografie is belangrijk, want het zijn deze beelden die je kleding doen verkopen. Mode is een van de weinige zaken die sterk afhankelijk is van enerzijds de tijdsgeest en anderzijds van het beeldmateriaal. Lookbookfotografie is een kunst die Studio Still gelukkig goed in de vingers heeft.

Modelfotografie en -video in één take

Modelfotografie en modelvideo in één enkele opname, dat staat gelijk aan efficiëntie en een naadloze uitstraling. Omdat je dezelfde stijl en kleurenpalet in zowel foto’s als video’s behoudt, is het resultaat altijd perfect.

Ghost mannequin

Ghost mannequin fotografie is een veelgebruikte vorm van packshotfotografie. Door de kledij op een mannequin te fotograferen en die daarna in postproductie weg te werken, krijg je een realistische weergave van jouw product.

Hoe gaan we te werk?

Simpel. Wanneer je onze studio huurt, kun je na een korte initiatie zelf aan de slag. Op die manier kan je zelf zowel modelvideo’s als modelfoto’s in één take combineren. Superhandig! Ben je geen geboren videotechneut? Dan kan je een van onze experten inhuren om wat langer te blijven en je te begeleiden bij de fotografie van je modellen.

Volledig in jouw stijl

Stijl je model, voeg rekwisieten toe, verander de achtergrondkleur, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ga voor de stijl die het beste aansluit bij de look and feel van jouw merk.

Oplevering

Exporteer direct jouw beelden in verschillende filetypes. Zo kun je ze meteen gebruiken op social media, zet je ze meteen op je webshop, of download je ze gemakkelijk naar jouw computer. Handig, toch?

Tijd om te shooten

Met één druk op de knop kun je een modelvideo laten lopen. Tijdens dat proces kan je ook gemakkelijk jouw lookbookfoto’s maken. Zo beschik je op het einde van de dag over zowel modelvideo’s als lookbookfoto’s.

CREATIEF PROCES

Eindeloos veel creatieve mogelijkheden.

PLEZANT WERKEN

Niets leuker dan een video & fotografie volledig naar je hand te zetten.

OP MAAT

We zorgen dat de studio volledig op maat is afgesteld.

De studio

Onze in-house fotostudio is de perfecte locatie voor al jouw packshots. Met deze ruime studio kunnen we zowel grote als kleine producten moeiteloos vastleggen. Bovendien beschikken we over een aparte make-upruimte en bieden we de mogelijkheid voor catering.